Det hele startede da Per var 8 år. Brormand manglede desperat en trommeslager til sit orkester og valget faldt på lillebror. Det blev starten på en rejse bag gryderne i forskellige sammenhænge.

Da Per var 10 år, startede han sammen med 3 gutter fra skolen, sit første danseorkester Hurricane. Den besætning af unge drenge holdt i 5 år. En udskiftning af drengene, til 3 nye, hvor blandt andet Jens Aage blev den nye guitarist, betød, at der i løbet af 5 år blev stablet et fornuftig band på benene, der havde stor succes.

Efter Hurricane var den gal med Brormand igen. Bandet Starline, som Finn spillede i, manglede en trommeslager og sanger. Valget faldt endnu engang på Per, og da bandet også skulle have ny guitarist, kom keyboardmandens lillebror også med. Det var Jens Aage.

Det blev til 20 fantastiske år i Starline. Et band, der hurtigt blev betegnet som et af de ”fede” dansebands i Danmark.

Tiden var inde til at prøve noget nyt. Jens Aage blev headhuntet til nye udfordringer, og Per kom med i det kendte 60-er band The Young Ones som sanger og trommeslager. Bandet turnerede i Danmark & Norge – og nåede også, med Per på trommer, at udsende albummet Help yourself. Efter 6 år valgte The Young Ones at stoppe.

Men snart havde et nyt band bud efter Per, nemlig det nordjyske danseorkester Nice, som manglede en trommeslager/ sanger. Efter 4 år med stort lys og stort og tungt grej valgte den gamle trommedasker at stoppe i Nice for igen – efter en årrække –  at finde sammen med sin gamle guitarist, Jens Aage i deres nye projekt: duoen Primetime.

Neden for har Per samlet en række billeder fra den musikalske scrapbook. Klik på en eller flere af de 5 sider og se en masse spændende billeder fra 80-erne, 90-erne, 00-erne og et udklip om Primetime.