Jens Aage starter sin musikalske karriere, som 9 årig!

Her tilsniger han sig ”øve timer” på storbror -Bo’s – guitar. Bo havde ”uheldigvis” glemt at aflåse værelset. Gennem storebrors musikalske bekendtskaber, møder han i slut halvfjerdserne Per Bejder, der på daværende tidspunkt, har gang i orkestret, Hurricane. Her starter Jens Aage som guitarrist i 1978,- i en alder af 15 år! Hurricane spiller på diverse natklubber rundt i landet, bla. Romantica i Herning / Astoria i Aabenrå / Riverside i Bjerringbro / Bøsbro Kro i Laurbjerg / Maxim i Randers osv. osv.

I 1983 stopper Hurricane, og Jens Aage kommer 1984 med i Starline! Starline er et rigtig ”brødre band” da både Per’s og Jens Aage’s bror, spiller her. Sideløbende med Starline, får Jens Aage ”afløb” for sine blues interesser, ved at spille i blues orkestret Smart Bart Blues Band!

Starline har rigtig mange gode år, og jobs i sig, og med små udskiftninger, holder orkestret helt frem til og med 2001, hvor Jens Aage bestemmer sig for nye udfordringer!

De kommer til udfoldelse i det landskendte orkester, Montana Band. Montana Band var, og er kendt over det ganske land, og er et af de mest efterspurgte orkestre i Danmark.

En del af styrken i Montana Band, er ligeledes backing af div. kunstnere, her i blandt, Johnny Logan. De tre herrer har sideløbende med Montana Band, det lille café orkester, Rip, Rap og Rock.

Medio 2009, bliver de mange jobs, sammen med fuldtids arbejde, for meget for Jens Aage, og han beslutter at stoppe.
Her startes duoen, Mezzo. Duoen består af Lars Erik og Jens Aage, begge tidligere Montana Band.

Denne konstellation holder indtil 2012, hvor Per og Jens Aage atter finder sammen, denne gang i duoen Primetime, og hermed er ringen sluttet.

Jens Aages inspirations kilder er bla.:

  • Larry Carlton
  • Robben Ford
  • Lee Ritenour
  • Keb Mo
  • Torben Johansen
  • Jens Lysdal

Neden for har Jens Aage samlet en række billeder fra den musikalske scrapbook. Klik på en eller flere af de 6 sider og se en masse spændende billeder fra 80-erne, 90-erne, 00-erne og et udklip om Primetime.